banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER PROJE BAŞARILARI İLE TV’DE YER ALDILAR

 

01 Mayıs 2024
SEYDİŞEHİRLİ ÖĞRENCİLER PROJE BAŞARILARI İLE TV’DE YER ALDILAR

“Ülkem İçin Ben de Varım” Programı 29. Bölüm

https://youtu.be/qIGtD1BAjk4?si=Yy9WClFC4M9JtDxu

TEKNOFEST başarıları ile daha önce TRT EBA’da yer alan Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri bu hafta da SOSYALFEST başarıları ile TRT Diyanet TV’de yer aldılar. Projeleri ile ülke çapında bir çok başarıya imza atan, defalarca finale kalan ve derece elde eden Seydişehirli öğrenciler bilim ve teknolojide Türkiye’nin hızla gelişmesi için  “Ülkem İçin Ben de Varım” dediler.

 

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunu, okulun proje başarılarını ve öğrencilerin Türkiye birinciliğini konu alan,  28 Nisan Pazar günü saat 20.30’da Diyanet TV’de yayınlanan “Ülkem İçin Ben de Varım” programı Seydişehirli vatandaşların takdirini kazandı. Ülke çapında izlenebilen program Seydişehir’in tanınırlığına da katkı sağlamış oldu.

TÜBİTAK, TEKNOFEST, SOSYALFEST ve benzeri projeler yaparak hem kendini hem de okuldaki öğrenme kültürünü geliştiren öğrenciler bu şekilde okulu daha çok sevdiklerini ve akademik başarılarının da arttığını vurguladılar. Pazar günü SOSYALFEST başarıları ile TV’de yer alan öğrenciler, yeni haftada ise Doç. Dr. Akif DURDU tarafından gerçekleştirilen “Robotik Mühendisliği Araştırma Alanları” isimli TÜBİTAK Bilim Söyleşine katıldılar.

Türkiye birincisi olanSeydişehirli öğrenci ve öğretmenlerin  “Gelişen ve Geliştiren Okul Modeli”ni konu alan “Ülkem İçin Ben de Varım” programını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

“Ülkem İçin Ben de Varım” Programı 29. Bölüm

https://youtu.be/qIGtD1BAjk4?si=Yy9WClFC4M9JtDxu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.