BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Neyse bu yazıya içimden besmele çekerek başladım!!!

Seçim öncesi Sosyal Medya hesaplarımdan yaptığım paylaşım ile hiçbir şekilde köşe yazısı yazmayacağımı belirtmiştim.

Ve ben sözümü tuttum, şimdi ise o analizleri yapma vaktinin geldiğini düşünüyorum.

Seçim dönemi seçim bürosu olan her siyasi partiyi ziyaret ettim. Onların halktan, halkın ise onların beklentilerinin nabzını tuttum. Bütün siyasi parti adayları kendinden emin kazanacağız nidalarındaydı. Yıllardır seçim çalışmalarını takip ettim bir gazeteci olarak kendi içimde hep yorumlamasını yaptım ancak bu seçim kadar değişik bir seçim ilk kez yaşadım.

Benim adaylar belirlendikten sonra ki her zamanki tezim balıksırtı bir seçim yaşanacak ve alan aday çok az bir farkla kazanacak yönündeydi.

Ulusalı bilemem ama yerelde makasın bu kadar açılacağını hiç düşünmedim. Üç adayın yarışacağı seçimin başından bu yanadır belliydi. Üç aday vardı üçü de sevdiğim saydığım insanlardı ve Hasan Ustaoğlu ipi göğüsledi. Öncelikle Haritacı olarak meslektaşım olan Hasan Ustaoğlu’ na hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Ama seçimden çok yaşanan olaylar gündemi meşgul etti!

Ya arkadaş yıllarca beraber çalıştığı insanlar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile bir takım şeyler ile itham edilen bir Belediye Başkanı ve bu paylaşım üzerine yaptığı açıklamaları gündeme damgasını vurdu.

Abdulmuttalip Demirel benim elimde büyüyen babası iş arkadaşım olan bir insan, kişiliğine ise sonuna kadar güvendiğim, ancak benim düşüncem tepeden inme aday görünümü ve ilçe teşkilatının doğru düzgün yanı başında çalışmaması buradaki en büyük eksiklik olarak göze çarptı.

Artık milletin tehdit işlerine karnının tok olduğu bir dönemdeyiz. Eskisi gibi verilen yemeklere kanan bir vatandaş kitlesi de kalmadı. Dediğim gibi bütün seçim bürolarını sürekli gezdim özellikle basın için kurulan whatsapp gruplarından gelen mesajlar sonrası konuşmalarını dinlemek için. İsmini telafüz bile etmek istemediğim bir şahsın eline aldığı mikrofondaki söylediklerini duyunca Abdulmuttalip abim sen kaybettin dedim. Ne demek Abdulmuttalip’ e oy verirseniz Büyükşehir hizmet gelir ne demek Abdulmuttalip’ e oy verirseniz Genel Merkezden hizmet gelir!!!!!

Şu an Hasan Ustaoğlu CHP’ den Belediye Başkanı oldu kes hadi kesebilirsen hizmetleri!!!

Demokrat Parti cephesinde işler daha bir değişik bu güne kadar cemaatlara da gruplara da hayatta güvenmedim, güvenmemde…

Son dakika satacaklarını da çok iyi bilirim o kadar kalabalık nere gitti biri bana bunu açıklasın?

Burada tebrik edilmesi gereken kim ne derse desin Cumhuriyet Halk Partisi ve Hasan Ustaoğlu!!!

İnandıkları davada sonuna kadar gittiler. Kazansak da kaybetsek de dediler yollarında yürüdüler. Yürüdükleri yolda da Türkiye genelinde olduğu gibi başarıya ulaştılar.

Şimdi Hasan başkandan beklenenler var, verilen sözler var elbette bunların hepsinin takipçisi olacağız.

Kendisine çıktığı yolda başarılar diliyorum.

Rabbim utandırmasın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.