BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış Rusya Ticaretinin önemli isimlerini ağırladı.

 

25 Nisan 2024
Dünya Kırım Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış Rusya Ticaretinin önemli isimlerini ağırladı.

 Rusya federasyonu Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Mümessili Aydar Gaşigullin, Ekonomi Dairesi Danışmanı Denis Simonov, Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Kemal DIĞRAK, Dünya Qırım Tatar iş Adamları Dernek Başkanı Haluk Tuzak, İş Adamı Safa Kaplan, İş Adamı Furkan Sarıkamış ile Rusya Türkiye ekonomi toplantısı yaptı.
Konya’da basına kapalı yapılan toplantının verimli geçtiği öğrenilirken bu tür ticaret toplantılarının belli aralıklarla devam edeceği öğrenildi.
Rusya ile Türkiye arasındaki ticari ve ekonomik faliyetlerin geliştirilmesi, Türk ve Rus iş adamlarının iş birliği, ithalat ve ihracatta yaşanan sorunlar ve çözümleri gibi bir çok konuda fikir alışverişi yapıldığıbildirildi.
Daha sonra heyet Konya’da faaliyet gösteren üretici firmalara ziyaretlerde bulunuldu

Rusya federasyonu Türkiye Ticaret Mümessili Aydar Gashigullin, Ekonomi Dairesi Başkanı Denis Simonov, Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Kemal DIĞRAK, Dünya Qırım Tatar iş Adamları Dernek Başkanı Haluk Tuzak, İş Adamı Safa Kaplan, İş Adamı Furkan Sarıkamış ile Rusya Türkiye ekonomi toplantısı Konya’da yapıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.