BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Romanya'da Selfie Çekmek İçin Pencereyi İndiren Turist Ayı Tarafından Parçalandı

İskoçyalı bir turist, Romanya'da Transfăgărășan dağ yolunda seyahat ederken ayı saldırısına uğradı. Aracından çekim yaparken ayı, turisti yaraladı. Turist, tedavi edildi ve durumu stabil. 

24 Nisan 2024
Romanya'da Selfie Çekmek İçin Pencereyi İndiren Turist Ayı Tarafından Parçalandı

İngiliz bir turist, Romanya'nın Argeş İlçesindeki Transfăgărășan dağ yolunda ilerlerken yaşadığı korku dolu anlarla gündeme geldi.

AYILARIN SALDIRISI
The Mirror'ın haberine göre İskoçyalı 72 yaşındaki turist, seyahat arkadaşıyla birlikte dağ yolunda ilerlerken, birden aracın yanında iki büyük hayvan fark etti. Aniden ortaya çıkan bu ayılar, turisti arabadan uzaklaştırmak yerine, biri arabanın dışında arka ayakları üzerine atlayarak turisti yaraladı.

FOTOĞRAF İSTEĞİNİN SONUCU
Turistin arkadaşı, daha fazla zarar görmemek için hızla uzaklaşırken, turist saldırı sonrasında tedavi için hastaneye kaldırıldı. Yaşanan korkunç anları anlatan turist, "Sadece onun fotoğrafını çekmek istedim" dedi.
HAYATİ TEHLİKE YOK
Doktorlar, turistin yaralarının hayati tehlike oluşturmadığını doğruladılar. Polis ekipleri, ayıları bölgeden uzaklaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.