banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İşgalci İsrail polisi Kudüs'te Türk vatandaşını şehit etti!

İşgalci İsrail rejimi polisi, işgal altındaki Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde polise bıçaklı saldırıda bulunduğu iddiasıyla bir Türk vatandaşını şehit etti. 

30 Nisan 2024
İşgalci İsrail polisi Kudüs'te Türk vatandaşını şehit etti!

Kudüs'te işgalci İsrail rejimi polisine yönelik bıçaklı saldırı iddiasıyla bir Türk turist şehit edildi.

İsrail rejimi polisinden yapılan açıklamaya göre, bir Türk vatandaşı, Kudüs'te bir İsrail polisini bıçakladı. Vücudunun üst kısmından yaralanan polisin durumunun iyi olduğu ifade edilirken saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Türk vatandaşı şehit oldu.

Saldırıyı düzenleyen kişinin, Şanlıurfa'dan turist olarak gittiği ifade edilen 34 yaşındaki Hasan Saklanan olduğu belirtildi.

 Edinilen  Bilğiye göre Kudüs’te bir Türk vatandaşı ile İsrail askerleri arasında önce tartışma çıktı. Daha sonra Türk vatandaşının bir İsrail askerini bıçakladı ve yaraladı. İsrail askeri Hasan Saklanan isimli Türk vatandaşını vurarak şehit etti. Hasan’ın naaşı bölgeden götürülürken çevredekiler tekbir getirdi. Hasan Saklanan'ın 1990 doğumlu Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı olduğu ve sadece turisitik gezi amacıyla Kudüs'te bulunduğu belirtildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.