BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bakan Göktaş duyurdu! 8 bin personel alımı yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan Bayramı'ndan önce 8 bin personel alımı yapılacağını kamuoyuna açıkladı. İşte detaylar.. 

03 Nisan 2024
Bakan Göktaş duyurdu! 8 bin personel alımı yapılacak

Ramazan Bayramı'ndan önce personel alımı hakkında açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 8 bin personel alımı gerçekleştirileceğini bildirdi.

8 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK!
Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yazılı paylaşımda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, şu şekilde konuştu:

"Geçtiğimiz aylarda müjdesini verdiğimiz ve başvurularını aldığımız 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz. Yeni çalışma arkadaşlarımızı büyük bir heyecanla bekliyor, atamaların hayırlı olmasını diliyorum."
Bakan Göktaş duyurdu! 8 bin personel alımı yapılacak
BAKAN GÖKTAŞ'IN ŞUBAT AYINDAKİ DUYURUSU!
2024 Şubat ayında 8 bin personel alımı için yaptığı duyuruda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Aktaş, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Atama vesilesiyle bir araya geldiğimiz bugün bir başka atamanın daha müjdesini kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmetlerimizin kalitesini artırmak için yakın zamanda 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz. Alımla ilgili detayları yakın zamanda paylaşacağız, şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.