banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Neden Bilgi Eğitim Kurumları?

En güzel başarıların en doğru yerde filizlenip taçlanmasını isteyenlerin tek adresi olduğu için... 

21 Aralık 2022
Neden Bilgi Eğitim Kurumları?

Her an yeni bir başlangıçtır... Okula başlayan her çocuk, her pazartesi, her teneffüs dönüşü, çocukların çevirdiği her sayfa yeni bir başlangıç. Bir değirmenin deveranı gibi, hep yeniden başlıyoruz. Umutla, sabırla, bilimle, inançla arkamıza alıyoruz güneşi...
 Her anin kıymetini bildiğiniz ve hak ettiğiniz kıymeti gördüğünüz bir kurumdur  Bilgi Eğitim Kurumları
Güne başlamadan, derse girmeden, çocuğun gözüne bakmadan aldığınız her derin nefesin "güçlü öğretmen, güçlü gelecek" ritmiyle olmasını ilke edinen bir yerdir Bilgi Eğitim Kurumları.
Bir ülkenin kalp atışının öğretmenin aldığı nefese ve öğrencilere bağlı olduğuna inanarak hareket eden  bir yuvadır Bilgi Eğitim Kurumları.
Kırmadan, kızmadan, yorulmadan, sevgiyle, ilgiyle, bilgiyle, sizlere bahşedilen sabırla insan yetiştiren; "İyi ki Öğretmenim" diyen koca yürekli eğitimcilerle sizlere hizmet eden amaçlı bir kurumdur Bilgi Eğitim Kurumları.
 Ülkemizin eğitim ağacının aynı dalında yaprak olmaktan gurur duyanların bir araya geldiği bir huzurdur Bilgi Eğitim Kurumları.
7-8 ocak tarihlerinde yapılacak olan bursluluk sınavı başvuruları için kurumumuza bekliyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.