BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da müthiş bir Kur'an gecesi! 750 hafız icazet aldı

Konya'da müthiş bir Kur'an gecesi! Mustafa Büyükkaplan Hafız Proje Ortaokulu ve Lisesi’nden 750 hafız icazet aldı 

03 Aralık 2022
Konya'da müthiş bir Kur'an gecesi!  750 hafız icazet aldı

Konya Mustafa Büyükkaplan Hafız Proje Ortaokulu ve Lises ile M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu ve Fahrettin Büyükkaplan Erkek Kur'an Kursu'ndan 750 öğrenci bu akşam gerçekleştirilen törenle hafızlık icazetlerini aldı.

Konya Mustafa Büyükkaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi, M. Fuat Binici Kız Kur'an Kursu ve Fahrettin Büyükkaplan Erkek Kur'an Kursu'ndan 750 Hafızın İcazet Tevdi Töreni, bu akşam Karatay Spor ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 750 hafızın icazet aldığı merasimde muhteşem görüntüler oluştu.

Kur'an-ı Kerim ziyafetinin de yaşandığı gecede TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da birer konuşma yaptı.

Törene TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ile Selman Özboyacı, icazet belgesi alan 750 hafız ile aileleri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.