BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Özel okullarla ilgili Milli Eğitim Bakanı Tekin'den ültimatom: Uyarıyoruz!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Özel okullardaki zam konusunda özel okul temsilcileriyle görüştük, kendilerini uyarıyoruz" dedi. 

19 Ocak 2024
Özel okullarla ilgili Milli Eğitim Bakanı Tekin'den ültimatom: Uyarıyoruz!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan Şehit Ahmet Gözütok İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı.

Yusuf Tekin, karne töreninin ardından, Sincan Şehit Ahmet Gözütok İlkokulu'nda açıklamalarda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Bizim bakanlık olarak tavsiyelerimiz, çocuklarımız bu ara tatili okuyarak geçirsin. Asıl çağrıda bulunmak istediğim kesim ise velilerimiz. Okul ve öğretmenlerin payı sınırlı olduğundan, bunun karşılığının alınması için velilerin ve ailelerin çabası da çok önemli.

2 haftalık tatilde, çocukların dijital bağımlılık ve hareketsizliklerinden şikayetçi isek, size iki haftalık mini bir şans sunuyoruz. Lütfen bu hafta içerisinde çocuklarla nitelikli olarak vakit geçirelim. Onlarla birlikte kitap okuyalım. Bu sürede dijital araçları mümkün olduğunca az kullanalım" dedi.

BAKAN TEKİN'DEN ÖZEL OKUL ZAMLARI İLE İLGİLİ UYARI

Bakan Tekin kendisine sorulan özel okul zamlarına ilişkin soru üzerine ise "Özel okullardaki zam konusunda özel okul temsilcileriyle görüştük, kendilerini uyarıyoruz" dedi.

HASTANEDE EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİ ZİYARET EDİP KARNE DAĞITTI

Bakan Tekin, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde de eğitim ihtiyacı olan öğrencilere yönelik kurulan sınıftaki öğrencilere karnelerini dağıttı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde kurulan sınıfta öğrenciler ile bir araya gelen Tekin, onlarla sohbet ederek, istek ve önerilerini dinledi.

Tekin'in hastane sınıfındaki ziyaretine, eşi Ayşe Tekin, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ve Bilkent Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Aziz Ahmet Surel eşlik etti.

Öte yandan Bakan Tekin, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

"Bilkent Şehir Hastanesi'ndeyiz. Hastanede eğitim hizmeti alan, sağlık kuruluşlarımız bünyesinde öğrenimine devam eden öğrencilerimizin karne sevinciyle güne başladık. Öğrencilerimizin karnelerini dağıttık, sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler aldık, velilerimizle hasbihal ettik. Çocuklarımızın sağlığı, mutluluğu ve geleceğe dair hayalleri biz eğitimciler için her şeyin üstündedir. Eğitim ailesi olarak her durum ve şartta her bir çocuğumuzu eğitimle buluşturma gayreti içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni dönemde sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle çocuklar, iyi tatiller."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.