banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Zebra Eldiven

 

09 Kasım 2022
Zebra Eldiven

Beybi Eldivenler montaj, otomotiv, yükleme-lojistik, paketleme, mekanik işler ve hafif sanayi iş alanlarında kullanımlar için bire birdir. Zebra eldivenler aşınma ve yırtılmalara karşı dirençlidir. Bunun yanı sıra sahip olduğu özel dokusu sayesinde üstün bir kaydırmazlık özelliğine de sahiptir. Yağ, benzin ve birçok kimyasal maddeye karşı dirençli bir özelliğe sahip olan zebra eldivenler dikişsiz polyester örmeleri ile eller için mükemmel bir uyumu sağlamaktadır. Kırmızı ve siyah renkli örmeler, siyah renkli kaplaması ve nitril kaplaması ile zebra eldivenleri çalışmalarınızda güvenle kullanabileceğiniz ve başvurabileceğiniz bir eldivendir.

Beybi zebra eldivenler  makine ve ekipmanlar, otomotiv, depolama, peyzaj ve bahçe işleri, lojistik, ulaştırma, elektronik, gıda işleme, tarım, paketleme ve montaj işlemlerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Beybi zebra eldivenler üç farklı kategoride üretilmektedir.Bunlar şu şekilde sıralanabilir;

  • PN Zebra Polyester Örme Nitril Eldiven
  • PN3 Zebra Polyester Örme Nitril Eldiven
  • PN5 Zebra Polyester Örme Nitril Eldiven

Bu eldivenler ince ve hafif bir yapıya sahiptir. PN3 zebra polyester ise ekstra ince ve hafifliğe sahip olması bakımından üstün bir el becerisi ve konfor sağlamaktadır. Bunun yanı sıra eldivenlerin kıvrımlı yapısı iş esnasında kavrama hissini ve kabiliyetini arttırmaktadır. Polyester örgü yapısı sayesinde elleriniz sürekli hava alır ve bu sayede terlemenin önüne geçilir. Sahip olduğu esnek konç yapısı ile bileğinize tam uyum sağlayan zebra eldivenleri REACH uyumludur.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.