banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? HAVA DURUMU

 

06 Ekim 2022
SEYDİŞEHİRDE BUGÜN HAVA NASIL OLACAK? HAVA DURUMU

Konya genelinde 6 Ekim Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren yağışlı havanın hakim olması bekleniyor. Yağmurun yerel olarak kuvvetli ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklendiğinden, vatandaşlara ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

Tahminlere göre Konya'da hava sıcaklığı 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar ise, genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında zaman zaman kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.


KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda, "Yağışların; Tokat, Ordu, Giresun, Kastamonu'nun kıyı ilçeleri ile Ankara'nın güney, Afyonkarahisar'ın doğu, Konya, Isparta ve Sivas'ın 'nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

KONYA 6 EKİM PERŞEMBE SAATLİK HAVA DURUMU

Seydişehirde  10 Günlük  hava durumu ve sıcaklıklar şöyle:

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.