BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TikTok'tan Video İndirme Sitesi SnapTikVideo İncelemesi

TikTok'tan Video İndirme Sitesi SnapTikVideo İncelemesi 

29 Ağustos 2022
TikTok'tan Video İndirme Sitesi SnapTikVideo İncelemesi

 

TikTok, günümüzün en popüler video mecralarından biri hâline geldi. Bu mecra içerisinde milyonlarca kişinin her gün izlediği eğlenceli videolar bulunmakta. TikTok'tan ortaya çıkan ve sosyal medyaya yayılan trendler de TikTok'un büyük etkisinin bir kanıtı niteliğinde. Bu sebeple TikTok'un kullanıcı sayısı oldukça yüksek. Bununla birlikte bu kullanıcılar doğal olarak TikTok'tan videolar indirmek istiyor. İndirdikleri videoları internet erişimleri yokken izleyebilmek, gerekirse de arkadaşlarıyla paylaşabilmek istiyorlar. TikTok, maalesef kullanıcılara bunu yapabilmeleri için gereken özelliği kendi kapsamında sunmuyor. TikTok kullanıcıları da bu noktada bu ihtiyaçlarını giderebilmek için alternatif yöntemler arayışına giriyorlar. TikTok video indirici olan SnapTikVideo, bu alternatif yöntemlerden bir tanesi, belki de en iyisi. TikTok platformundaki videoları ücretsiz olarak indirmek için kullanabileceğiniz bu internet sitesini, bu yazımızda detaylıca inceledik. SnapTikVideo'nun size sunduğu faydaları anlatmamızın ardından siteyi nasıl kullanabileceğinize de değindik.

 

SnapTikVideo'nun Önemli Özellikleri: İnceleme

 

SnapTikVideo incelememizde göze çarpan ilk şey, bu sitenin diğer platformlara karşın sunduğu özellikler oluyor. Öyle ki bir TikTok video indirme uygulamasında arayacağınız her şey SnapTikVideo'da bulunuyor. Peki neler mi bunlar? Gelin tek tek bahsedelim.

 

Öncelikle SnapTikVideo'nun tamamen ücretsiz olduğunu belirtelim. Esasında bu çok temel bir özellik olduğu için söylememize bile gerek yok, fakat birçok kullanıcı bu önemli durumu merak edebilir. Bu konuda içiniz rahat olsun, SnapTikVideo'dan TikTok indirmek tamamen ücretsiz. Gizli ücretler, bıktıran reklamlar yok.

 

Bunun ardından bahsetmemiz gereken bir diğer önemli nokta ise SnapTikVideo'dan işlem yaparken hiçbir şekilde kişisel bilgilerinizi kullanmanıza gerek olmaması. Kişisel bilgilerinizi geçtim, siteye kayıt bile olmak zorunda değilsiniz. Sadece indirmek istediğiniz videoyu cihazınıza kolayca kaydediyorsunuz ve siteyle işiniz bitiyor, işte bu kadar. Veri güvenliği ve anonimliğe önem veren kullanıcılar için oldukça önemli bir fayda olarak karşımıza çıkıyor bu.

 

Anonimite konusunda endişeleri olan kullanıcılara yarayacak olan bir diğer durum ise SnapTikVideo'nun tamamen internet üzerinden çalışması, yani web tabanlı olması. Bu da demek oluyor ki bu hizmetten yararlanabilmek için telefonunuza bir şeyler indirmenize gerek yok. Yani telefonunuzun hafızasını doldurmadan, indireceğiniz uygulamadan şüphelenmenize gerek kalmadan istediğiniz TikTok'ları telefonunuza kaydedebilirsiniz.

 

SnapTikVideo kullanıcılarına büyük fayda sağlayan bir özellik daha var: Yüksek kaliteli video indirme imkânı. Birçok TikTok indirme platformunda video kalitesinin çok yüksek olduğuna şahit olmuyoruz. Fakat SnapTikVideo kullanarak videoları direkt kaynak kalitesinde indirebilirsiniz.

 

Yüksek kaliteyle video indirirken çok zaman harcayacağım diye endişelenmenize de hiç gerek yok, çünkü SnapTikVideo hızıyla da öne çıkan bir site. Zira indirmeye karar verdiğiniz içeriği siteye yapıştırdıktan sonra cihazınıza saniyeler içerisinde kaydedebiliyorsunuz.

 

Herkes, kullanacağı hizmetin etkili olmakla birlikte aynı zamanda olabildiğince pratik olmasını ister. Hiçbirimiz ne olduğunu bilmediğimiz butonlarla uğraşarak iki saniyede halledebileceğimiz işlemi elimize yüzümüze bulaştırmak istemeyiz sonuçta, değil mi? SnapTikVideo, bu konuda da kullanıcılarına oldukça rahat bir deneyim sunmayı hedefliyor. Sitenin kullanımı son derece basit, tek yapmanız gereken şey indirmek istediğiniz TikTok linkini yapıştırıp indirmeyi başlatmak.

 

SnapTikVideo'yu kullanmanın bu kadar basit olduğunu belirttiğimize göre siteyi nasıl kullanacağınıza geçelim isterseniz.

 

SnapTikVideo Kullanım Rehberi

 

Söylediğimiz gibi, SnapTikVideo, kullanımı oldukça kolay bir site. Sadece aşağıda anlattığımız basit adımları uygulayarak istediğiniz TikTok videolarınızı cihazınıza indirebilirsiniz. İşlemi gerçekleştirebilmek için yapmanız gerekenleri adım adım, detaylıca anlattık.

 

  1. TikTok'a girin.

 

Öncelikle TikTok'a girmelisiniz. Web tarayıcısından da olabilir, mobil uygulamadan da, hiç fark etmez.

 

2. İstediğiniz videoyu bulun.

 

TikTok'a girmenizin ardından bu platformdan indirmek istediğiniz videoyu bulmalısınız. Arkadaşınızın size attığı bir videoyu indirecekseniz sohbetinize bakabilir, kendi istediğiniz bir videoyu indirecekseniz ana sayfada dolaşabilirsiniz.

 

3. Videonun URL adresini panoya kopyalayın.

 

İstediğiniz videoyu bulmanızın ardından bu videonun URL adresini kopyalamalısınız. Bunun için eğer mobil uygulamadaysanız "Paylaş" butonunu veya üç nokta butonunu kullanabilirsiniz. Buralardan URL'yi kopyalamanız mümkün. Eğer ki TikTok'u tarayıcıdan kullanıyorsanız tarama çubuğunda bulunan adresi seçip kopyalamanız yeterli olacaktır.

 

4. SnapTikVideo sitesine girin.

 

snaptikvideo.com URL adresinden SnapTikVideo hizmetinin internet sitesine girin.

 

5. Kopyaladığınız URL'yi SnapTikVideo'ya yapıştırın.

 

Linkini kopyaladığınız TikTok videosunun linkini, SnapTikVideo'da bulunan link boşluğuna yapıştırın. Sonra ise sağ tarafta bulunan "İndir" butonuna tıklayarak indirme işleminizi başlatabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.