BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMADI: 9 TUTUKLAMA

NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMADI: 9 TUTUKLAMA 

29 Ağustos 2022
NARKOTİK EKİPLERİ ZEHİR TACİRLERİNE GÖZ AÇTIRMADI: 9 TUTUKLAMA


Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonlarda 14.500 adet uyuşturucu hap ve çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 9 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele için yaptıkları çalışmalar kapsamında; merkez ilçelerinde tespit edilen ikametlerin yanı sıra şüphe üzerine durdurulan araç ve şahısların üzerinde yapılan aramalarda 14.500 adet Uyuşturucu Hap, bir miktar Eroin, Esrar ve Metamfetamin Maddesi, 2 adet Ruhsatsız Tabanca ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 2 adet Hassas Terazi ele geçirilerek el konuldu. 

9 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan 9 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.