banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Oprukçu’dan sert tepki

Ereğli’deki silahlı kavgada yaralanan belediye çalışanı çıktı! Başkan Oprukçu’dan sert tepki 

09 Aralık 2020
Başkan Oprukçu’dan sert tepki

Olay, dün akşam saatlerinde yaşanmıştı.

İddiaya göre; Eski Buğday Pazarında, Serkan D. ile Ereğli Belediyesi çalışanı Emrah U. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıkmış, Emrah U. silahla yaralanmıştı.

Kaçan şüpheli Serkan D, silahıyla birlikte yakalanmıştı.

OPRUKÇU'DAN SERT TEPKİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, yaşananlara tepki gösterdi. Oprukçu açıklamasında şunları kaydetti:  

“Ekibimiz asfalt çalışması yaptığı sırada kardeşimize silahlı saldırıda bulunulmuştur. Şüphesiz bu saldırı, saldırıya uğrayan personelimizin şahsında yediden yetmişe bütün Ereğli halkına yapılmıştır. Bu sıkılan kurşunun muhatabı bütün Ereğli halkıdır. Bu tür hain saldırıların bizi yıldırması asla mümkün değildir. Bilakis daha da kararlı bir şekilde, daha büyük bir azim ve şevkle yolumuza ve hizmetlerimize devam edeceğiz. Yola çıkarken yegâne düsturumuz olan ‘Huzur Şehri Ereğli’ sevdamızı muhakkak gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle Ereğli’mize yapılmış olan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Saldırıya uğrayan belediye personelimize geçmiş olsun dileklerimle birlikte Rabbimden acil şifalar diliyorum.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.