BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyada bir kişi aracında ölü olarak bulundu

Konya'nın Karatay ilçesinde bir otomobilde silahla vurulmuş halde bulunan Murat Özaras hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. 

19 Nisan 2024
Konyada bir kişi aracında ölü olarak bulundu

Konya'nın Karatay ilçesi Aslım Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir otomobilde silahla vurulmuş bir kişi bulundu. Sağlık ekipleri olay yerine hızla intikal etti ancak yaptıkları müdahaleye rağmen yaralı şahsın hayatını kaybettiğini belirlediler.

Polis ekipleri, olay yerinde detaylı incelemelerde bulunurken, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Ayrıca ekipler, şahsın isminin Murat Özaras olduğunu belirledi.

Olayın kesin sebebi henüz açıklanmazken, polis ekipleri soruşturmanın tüm detaylarıyla aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.