BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahırlı Şehit Samet Bütün Ortaokul öğrencileri Eğitimde Fark Yaratıyor 

Ahırlı Şehit Samet Bütün Ortaokul öğrencileri Eğitimde Fark Yaratıyor  

19 Nisan 2024
Ahırlı Şehit Samet Bütün Ortaokul öğrencileri Eğitimde Fark Yaratıyor 

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen TEKNO-SEL robot yarışması ödül töreni, Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir.TEKNO-SEL yarışması, Türkiye'nin teknolojik bağımsızlık hedeflerine katkı sağlamayı amaçlayan bir adım olarak değerlendirilmiştir. Mini sumo, yumurta toplayan, hızlı çizgi izleyen, labirent çözen gibi 7 ayrı kategoride düzenlenen yarışmada, öğrenciler yeteneklerini sergilemiştir.

Danışmanlığını Nigal Aydoğan öğretmenimizin yaptığı, Şehit Samet Bütün Ortaokul öğrencileri ile geliştirdikleri "Bölünebilen Toplar" matematik oyunu yazılımı ile Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yapılan TEKNO-SEL Teknoloji ve Robot yarışmasında serbest proje kategorisinde 3. olarak 15 bin TL  ödül almaya  hak kazandılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizle, okul yöneticimizi tebrik ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.