BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Dünya Kırım Tatar Derneği Un ve Ayçiçek yağı dağıtacak.  

Kırım’da iftar ve insani yardım ulaştıran tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Un ve Ayçiçek yağı dağıtacak.   

13 Mart 2024
Dünya Kırım Tatar Derneği Un ve Ayçiçek yağı dağıtacak.  

Kırım’da iftar ve insani yardım ulaştıran tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Un ve Ayçiçek yağı dağıtacak.          Kırım’da iftar ve insani yardım ulaştıran tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış yaptığı açıklamada “Bugün Ramazanın ilk günü Kırımda ilk iftar Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından Canköy de Qalay islami ilimler Medresesin de verilecek.

İftara çok büyük katılım olacak gibi gözüküyor.

Kırım’da iftar veren tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Aziz milletimizin yardımlarına göre iftarları arttıracaktır

Ayrıca Ramazan ayı süresinde İhtiyaç sahibi olan ailelere 2 Kğ Ayçiçek yağı ve 5 ila 10 kilo arası un dağıtılacaktır. İletişim 05427223044

Kırım’da iftar ve insani yardım ulaştıran tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Başkanı Mustafa Sarıkamış yaptığı açıklamada “Bugün Ramazanın ilk günü Kırımda ilk iftar Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından Canköy de Qalay islami ilimler Medresesin de verilecek.  İftara çok büyük katılım olacak gibi gözüküyor.  Kırım’da iftar veren tek kurum olan Dünya Kırım Tatar Derneği Aziz milletimizin yardımlarına göre iftarları arttıracaktır  Ayrıca Ramazan ayı süresinde İhtiyaç sahibi olan ailelere 2 Kğ Ayçiçek yağı ve 5 ila 10 kilo arası un dağıtılacaktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.