BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ramazan geldi, bakmaya yüzümüz yok Ya Rab!

Yüce Allah’ın biz kullarına bir lütfu olan Ramazan-ı Şerif, rahmetiyle, bereketiyle geldi. Tüm İslam âleminin özlemle beklediği Ramazan ayını, Müslümanlar bu yıl ne yazık ki biraz buruk, biraz da mahcup karşılıyor. 

10 Mart 2024
Ramazan geldi, bakmaya yüzümüz yok Ya Rab!

7 Ekim’den bu yana Gazze’de Müslümanlar, ağır bir soykırıma maruz kalırken, tüm İslam coğrafyası Filistinli kardeşlerinin acısıyla ve onlara el uzatamamanın verdiği ağır yükle Ramazan-ı Şerif’e girecek. İlk kıblemiz Mescid-i Aksa, Gazze ve tüm Filistin coğrafyasında akan kanın, dökülen gözyaşlarının son bulması için Ramazan ayının hürmetine Müslümanlar el açıp dua edecek.

Gazzeli çocuklar Ramazan’a hazırlanıyor

Terörist İsrail’in 5 aydır saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde Filistinliler, yaşadıkları katliamlara, yıkımlara ve açlığa rağmen yaklaşan Ramazan ayı için hazırlık yapıyor. Gazze’nin Refah kentindeki çocuklar, kâğıttan Ramazan fenerleri yaparak çadırlarına asıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.