BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ahırlı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali ÜZLÜK "HER ŞEY İYİ OLACAK."

Ahırlı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Allah'ın izniyle Ali ÜZLÜK "HER ŞEY İYİ OLACAK." 

02 Mart 2024
Ahırlı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ali ÜZLÜK "HER ŞEY İYİ OLACAK."

İyi Parti Ahırlı İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Üzlük'ün tertip ettiği halk buluşması ve tanıtım programına İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Konya İl Başkan Yardımcısı İzzet Esenkaya ve beraberlerindeki heyetle birlikte Daşbaşı mevkiinde karşılanarak konvoy halinde Akkise Mahallesi Cumhuriyet meydanın da halka selamlama konuşması yapıldı. Ahırlı ilçesi belediye başkan adayı Ali Üzlük; burada yapmış olduğu konuşmasında, yapılan yanlışların takipçisi olacağını, garip gurabanın hakkının hesabını soracaklarını dile getiren Ali Üzlük vatandaşa şükranlarını ileterek konuşmasını tamamladı. Daha sonra il başkanı Kadir ULUSOY ve ekibiyle birlikte pazar esnafını ziyaret ettiler. Bu ziyaret esnasında pazar esnafının sorun ve şikayetleri dinlendi. Vatandaşla tek tek tanışan Ulusoy; Ali başkana desteklerinizi bekliyoruz diyerek tanışma faslını tamamladı.

Esnaf ziyaretinden sonra misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Daha sonra konvoy halinde Yalıhüyük istikametinden, Çiftlik, Kayacık, Karacakuyu mahallelerinden Ahırlı İlçe merkezi ziyaret edildi.

Burada vatandaşlarla buluşan İyi Parti Ahırlı İlçesi Belediye Başkan Adayı Ali Üzlük Ve İyi Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy halka seslenerek desteklerini beklediklerini halktan ve haktan kopuk bu gidişata artık dur denilmesi gerektiğini belirttiler. Yapılan konuşmalardan etkilenen vatandaş sık sık slogan atarak Ali Üzlük'e olan desteklerini haykırdılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.