BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL MUHTARLARLA BULUŞTU

Cumhur ittifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel seçim çalışmaları kapsamında mahalle Muhtarları ile Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi. 

02 Mart 2024
BAŞKAN ADAYI ABDULMUTTALİP DEMİREL MUHTARLARLA BULUŞTU

Cumhur ittifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel seçim çalışmaları kapsamında mahalle Muhtarları ile Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde değerlendirme ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Cumhur İttifakı AK Parti Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel’in merkez ve kırsala bağlı mahalle muhtarı ile yaptığı toplantıya AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Mustafa Hançerli, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, MHP Seydişehir İlçe başkanı Kadir Kocabaş, Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Yakar, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları da katıldı.

Büyük devlet olma vizyonunun öncelikli olarak yerelde başladığını ve bunun içinde her konuda muhtarlara ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Seydişehir Belediye Başkan adayı Abdulmuttalip Demirel, muhtarlarımız halkımızla daima iç içedirler. Gerek yerel gerekse genel siyasette köprü vazifesi görerek halkın yaşadığı sorunları muhataplarına ulaştırarak çözüme kavuşturulması noktasında büyük gayret sarf ederler. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlarımıza verdiği önemi biliyoruz. Seydişehir’de de 55 mahallemizde görevlerini layıkıyla yapmanın derdinde olan muhtarlarımız bizler için kıymetlidir. Her zaman fikirlerini önemsiyoruz. İnşallah seçimi kazanmamız halinde muhtarlarımızla her zaman istişare halinde olacağız ve uyum içerisinde çalışacağız dedi.

Muhtarlığın fedakârlık ve sabır gerektiren zor bir görev olduğunu söyleyen Cumhur ittifakı Seydişehir Belediye Başkan adayı Demirel, Seydişehir’imiz için yapmayı planladığımız projelerin hayata geçirmesinde her zaman muhtarlarımızla istişare halinde olacağız. Onların bizlere önerdiği projeler varsa yapmak için birlikte mesai harcayacağız. 2.207 km2 alan üzerine kurulmuş olan Seydişehir’imizin her mahallesi bizim için kıymetlidir. Makamlar gelip geçicidir. Tek baki kalan kalıcı eserler bırakmaktır. İnşallah milletimiz 31 Mart akşamı görevi bize tevdi ederse muhtarlarımızla birlikte el ele, omuz omuza vererek güzel memleketimize kalıcı ve faydalı hizmetler yapacağız dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.