BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da başlatılan "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" kampanyasına destek çağrısı

 

03 Şubat 2024
Konya'da başlatılan "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" kampanyasına destek çağrısı

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, esnafı, "Bir Günlük Kazancım Gazze'ye" yardım kampanyasına destek vermeye davet etti.

Karabacak, yaptığı yazılı açıklamada, Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu ile Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin öncülüğünde düzenlenen kampanyanın önemine değinerek, 8 Şubat Perşembe günü, bir günlük kazancı Gazze'ye göndereceklerini kaydetti.

Kampanyaya esnaf, sanatkar, tüccar ve sanayicilerin de destek vermesini isteyen Karabacak, "Şimdi, Gazze için kenetlenme vakti, Şimdi, bir nebze de olsa yaraları sarma vakti. Mazlum kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. Soykırıma karşı tek yürek olalım." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.