BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TOKİ'den Konya'da işyeri ve konut satışı

 

23 Ocak 2024
TOKİ'den Konya'da işyeri ve konut satışı

Konya'da satışa sunulan tek konut 114 metrekare ve 1.4 milyon lira. İşyerlerinin fiyatları ise 1.2 milyonla 2 milyon arasında değişiyor. Satışlar 7 Şubat 2024'te emlakmuzayede.com.tr'de yapılacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye genelinde 29 ilde toplam 296 işyeriyle 26 ilde 132 konutun internet üzerinden satışının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Konya'da da satışa sunulan tek konut Akören ilçesinde bulunuyor. 114 metrekare konut için istenen bedel 1.446.798 TL. 100 bin lira teminatla sahip olunacak konut 72 ay vadeyle satışa sunuldu.

Satışa sunulan işyerlerinin fiyatları ise ise 1.2 milyonla 2 milyon arasında değişiyor. İşyerleri için vade seçeneği 60 ay, peşinat ise 200 bin lira.

İhale tarihi ise 7 Şubat 2024 olarak belirtildi.

TOKİ'den vatandaşa can simidi

Türkiye'de daralan kredi imkanları ve artan konut fiyatları vatandaşı zor durumda bırakıyor. TOKİ ise vatandaşa adeta can simidi oluyor.

Konut ve işyeri fiyatlarında güncelleme

Enflasyon rakamları da TOKİ'nin gündeminde. Oldukça uygun fiyatlara konut satabilen TOKİ'nin bu müzayede de fiyatlarını güncellediği görüldü.

Konya'da 1.4 milyona satılık konut

Konya'da satışa sunulan tek konut 114 metrekare ve 1.4 milyon lira. Bu fiyat, Konya'daki ortalama kira bedellerinin çok altında.

İşyerlerine 200 bin lira peşinat ve 60 ay vade

İşyerlerinin fiyatları ise 1.2 milyonla 2 milyon arasında değişiyor. Bu fiyatlar da Konya'daki piyasa koşullarına göre oldukça uygun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.