BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

2024 KOMEK kayıt başvurusu

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları KOMEK’te 2024 Bahar Dönemi kayıtları bugün başlıyor. Peki ücretsiz KOMEK ve ASEM kursları için kayıt başvurusu nasıl ve nereden yapılacak? Detaylar haberimizde. 

23 Ocak 2024
2024 KOMEK kayıt başvurusu

KOMEK kayıt başvuruları bugün ( 23 Ocak 2024 Salı ) itibarıyla başlıyor. Peki Konya KOMEK başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Online kayıtlar ve başvurular ne zaman başlayacak? KOMEK ve ASEM kaydı nasıl yapılır? İşte merak edilen soruların cevapları.

2024 KOMEK BAHAR DÖNEMİ YETİŞKİN KAYIT BAŞVURUSU

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) 2024 yılı yeni dönem kayıtları bugün başlıyor.

Yetişkinler için güz döneminde hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle hizmet verecek KOMEK ve ASEM’e başvurular 23 Ocak 2024 Salı günü sabah saatleri itibarıyla alınacak. Kayıt başvuruları 5 Şubat 2024 tarihine kadar internetten online olarak gerçekleştirilecek. Başvuru linklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz…

KOMEK eğitim tarihleri hafta içi 19 Şubat - 14 Haziran 2024, hafta sonu ise 17 Şubat - 09 Haziran 2024 olarak duyurulmuştu.

1 BUÇUK MİLYON KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLE

Komek, bugüne kadar 725 branşta, 83 merkezde, 38 oyun salonu, 37 spor salonu, 25 yüzme havuzu faaliyetleriyle toplam 1 milyon 424 bin 024 katılımcıyı kucaklayan hizmet kapasitesine ulaşmış durumda.

Yüz yüze eğitimlerin yanı sıra online olarak uzaktan eğitimlerin de verildiği KOMEK’in Türkiye’nin dört bir yanından olduğu gibi dünyanın farklı ülkelerinden de katılımcıları bulunuyor.

KOMEK VE ASEM KAYIT KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

KOMEK KAYIT 2024 KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.