BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı şehit oldu!

AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti. 

01 Aralık 2023
AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı şehit oldu!

 Siyonist rejimin saldırıları bugün tekrar başladı. AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

AİLESİNDEN 47 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ!
Gazze’de İsrail’in düzenlediği hava saldırısında annesi ile babası dahil yakınlarından onlarca kişiyi kaybeden ve kendisi yaralı kurtulan Filistinli AA serbest kameramanı Mustasır es-Savvaf, her şeye rağmen işini yapmaya devam edeceğini söylemişti.

AA’nın Gazze’deki serbest kameramanı Savvaf, savaş uçaklarının 18 Kasım’da Gazze kenti ve Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki sivil yerleşimlere düzenlediği saldırılar sonucu çok sayıda yakınını kaybetmişti.

Saldırıda, aralarında Savvaf'ın gazeteci olan babası Mustafa es-Savvaf, annesi, iki erkek kardeşi ve onların çocuklarının da bulunduğu 47 kişi yaşamını yitirdi. AA serbest kameramanı Savvaf ise yüzünden yaralanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.