BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Antalya Seydişehir yolunda otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan bir otomobil yaklaşık 15 metre yükseklikten şarampole uçtu. Olayda, araçta bulunan 4 kişi yaralandı. 

13 Kasım 2023
Antalya Seydişehir yolunda  otomobil şarampole uçtu: 4 yaralı

 

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Beydiğin Mahallesi'nde, Antalya-Konya D-687 Karayolu üzerinde bir otomobilin şarampole uçması sonucu 4 kişi yaralandı.

Konya istikametine seyir halindeki Ramazan Ateş’in kullandığı 42 FN 486 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi nedeniyle virajı alamayarak 15 metrelik şarampole düştü.

Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye kurtarma ekibi ve jandarma gönderildi. Sürücü Ramazan Ateş, yolcu Ayşe Ateş, Sabriye Aydemir ve Ayşem Ateş, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak ilk müdahaleleri yapıldı.

Yaralılar, olay yerindeki müdahalenin ardından ambulanslarla Serik Devlet Hastanesine sevk edildi. Şans eseri, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza yerine gelen Beydiğin Mahalle Muhtarı Süleyman Duman, D-687 Karayolu'nda sık sık meydana gelen kazalara dikkat çekti.

Duman, "30 Ağustos tarihinde aynı yerde meydana gelen kazada yol kenarındaki bariyerler yerinden söküldü. 2,5 ay geçmesine rağmen yerine takılmadı ve bugün bu araç aynı yerden uçtu. Yetkililerden bu bariyerleri acilen yapmalarını talep ediyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.