BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti'de yerel seçimler aday adayı başvuruları 22 Kasım'a ertelendi

 

13 Kasım 2023
AK Parti'de yerel seçimler aday adayı başvuruları 22 Kasım'a ertelendi

AK Parti'nin yerel seçim hazırlığı takviminde rotasyona gidildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiriyle yerel seçimler aday adayı başvurularının 22 Kasım'a ertelendiğini duyurdu. Teşkilat Temayül Yoklamasının ise 26 Kasım'da yapılacağını aktaran Yavuz, "Hayırlı olsun." dedi.

Yerel seçimlere hazırlanmak için kolları sıvayan AK Parti'de aday adayı başvurularının tarihi değişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, 17 Kasım'da sona erecek olan başvuru tarihinin ertelendiğini duyurdu.

X hesabından paylaşımda bulunan Yavuz, Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirilen İl Başkanları Çalışma kampında İl Başkanlarının talebi ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri sonucu yerel seçimler aday adayı başvurularının 22 Kasım'a ertelendiğini açıkladı.

Yaptığı paylaşımda Teşkilat Temayül Yoklamasının ise 26 Kasım'da yapılacağını da aktaran Yavuz, "Hayırlı olsun." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.