BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mülkiyeti Beyşehir Belediyesi'ne ait olan 5670 metre alana sahip olan et entegre tesisi satışa sunuldu.

 

09 Kasım 2023
Mülkiyeti Beyşehir Belediyesi'ne ait olan 5670 metre alana sahip olan et entegre tesisi satışa sunuldu.

Beyşehir Belediyesi'nin kasası dolacak! 17 milyon lira isteniyor! Çok değerli
Konya'nın en büyük ilçelerinden biri olan ve kente ayrıca ülkeye sağladığı katma değerle önemli bir yerde duran Beyşehir'de bulunan onlarca tesisten biri olan çok değerli tesis ihaleyle satılacak. Satış sonrası Beyşehir Belediyesi'nin kasası da dolacak.

Konya'nın Beyşehir ilçe belediyesi önümüzdeki günlerde önemli bir ihaleye imza atacak. Mülkiyeti Beyşehir Belediyesi'ne ait olan 5670 metre alana sahip olan et entegre tesisi satışa sunuldu.

Çok büyük entegre tesisleri içinde barındıran Beyşehir'in Doğanbey Mahallesi sınırları içindeki tesis 1075 metrekare inşaat alanını içinde bulunduruyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesi Doğanbey Mahallesi 240 ada ve 120 parselde bulunan tesis için istenen bedel 16 milyon 971 bin lira.

İhaleye katılmak isteyenlerin 509 bin 130 lira geçici teminat ödemesi gerekiyor.

İhale 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Beyşehir Belediyesi encümen toplantı salonunda yapılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.