BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

İspanya'da 12 yıldır mağarada yaşayan adam bulundu

 

05 Eylul 2023
İspanya'da 12 yıldır mağarada yaşayan adam bulundu

İspanya'da bir adamın 12 yıldır mağarada tek başına yaşadığı tespit edildi. Turistik bir adadaki mağarada bulunan adamı gören polis ekipleri, karşılaştıkları manzarayla şaşkına döndü. Adamın herkesten gizli bir yaşam sürdüğü bildirilirken, bölgede artan çöp miktarı nedeniyle yakayı ele verdiği öğrenildi.

İspanya'nın Akdeniz'de bulunan Formentera Adası'nda, mağarada yaşayan bir adam keşfedildi. Bölge sakinlerinin çöp şikayeti nedeniyle kayalıkların olduğu bölgeye gelen polis ekipleri, kayalıklardaki mağarada, 12 yıldan beri yaşadığı öğrenilen bir adamla karşılaştı.İspanya'da 12 yıldır mağarada yaşayan adam bulundu!YAŞAM MALZEMELERİ BULUNDU
Mağaranın içinde hamağa kurulu bir yatak, masa ve yaşam malzemeleri bulunurken, adamın 12 yıldan beri mağarada tek başına yaşadığı ortaya çıktı.

İspanya'da 12 yıldır mağarada yaşayan adam bulundu!

ÇÖP ARTIŞI NEDENİYLE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Bölgedeki çöp miktarının artması sonrası, adada yaşayanların şikayetiyle ortaya çıkan gerçek, polis ekiplerini şaşkına çevirdi.

İspanya'da 12 yıldır mağarada yaşayan adam bulundu!

MAĞARADAN KOVULDU
İspanya Çevre Yönetimi Dairesi'nin yasa dışı kamp yapma kuralını çiğneyen adam, mağaradan çıkarıldı.

Öte yandan Formentera Adası, İspanya'nın Balear adalarının en küçüğü ve komşu İbiza Adası'na yakın olmasıyla popüler turistik destinasyonlardan biri olarak biliniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.