BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Üreten kadınlar sertifikalarını aldı

Konya Seydişehir'de üreten kadınlar tarafından kurulan Taraşçı'da kooperatif üyeleri Organik tarım kursunu tamamlayarak sertifikalarını aldılar. 

05 Eylul 2023
Seydişehirli  Üreten  kadınlar sertifikalarını aldı

Seydişehire   veda  etmeye   hazırlan  Kaymakam Deniz Pişkin eğitimi  tamamlayan kadınlara  sertifikalarını  verirken  yaptıgı açıklamada "Bu kadınlar da tarlanın, tohumun ve çapanın sultanları.. Kaymakamlığımız ve Halk Eğitim Merkezimiz işbirliğiyle gerçekleştirilen "Organik Tarım Kursu"muzu tamamlayan, “Seydişehirde Tohumdan Toprağa Kadın Kooperatifi” üyesi Taraşçılı girişimci kadınlarımıza sertifikalarını takdim ettik. Hayırlı olsun."dedi.

Konya'nın Seydişehir ilçesi Taraşçı Mahallesinde üreten kadınların hayali olan S.S. Tohumdan Toprağa Taraşçı Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatif 30 Mayıs 2023 te  kurulmuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.