BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akseki Belediyesi ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

İlk düğün gerçekleştirildi Akseki Belediyesi ilkleri yaşatmaya devam ediyor. 

30 Ağustos 2023
Akseki Belediyesi ilkleri yaşatmaya devam ediyor.

Akseki Belediyesi tarafından gerçekleştirilen düğün salonu projesinde ilk düğün yapıldı

Akseki İlçe merkezinden 4 kilometre uzağında olan düğün salonu projesi açık hava ve kapalı salon olarak gerçekleştirilirken, ilk düğün sahnesi yeşim ve murat’ın oldu

Halkın yoğun ilgisini alan düğün salonu vatandaşların yoğun katılımı ile güzel bir hal aldı

Düğün salonunda konuşmalarını gerçekleştiren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan ‘’tüm hemşerilerime hayırlı akşamlar diliyorum bugün mutlu bir han yaşıyoruz İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından olan düğün salonumuzu bugün hizmete açıyoruz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi. 

“OLUMLU TEPKİLER ALIYORUZ”

Vatandaşların tepkisinin olumlu yönde olduğunu belirten Başkan Özkan, “Vatandaşlardan olumlu tepkiler alıyoruz. Çünkü Akseki’de şu ana kadar ihtiyaç olan, kapalı düğün salonu alanı yoktu. İnsanlar okul bahçelerinde düğün yapıyorlardı. Bu projemizle çok güzel, çok olumlu tepkiler alıyoruz. Düğün salonu, bizim seçim vaadimizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.