BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Çin'de bir aile, 17 yıldır aradıkları kızlarını karşı apartmanda buldu

 

23 Ağustos 2023
Çin'de bir aile, 17 yıldır aradıkları kızlarını karşı apartmanda buldu

Çin'de bir aile 17 yıl boyunca aradıkları kızlarının karşı binada oturduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. 20 yaşındaki kadının biyolojik ailesinin karşı binada oturduğu DNA testiyle doğrulanırken, yıllar sonra gerçekleşen buluşmada duygusal anlar yaşandı.

Çin'de bir aile, 17 yıl önce kaybolan kızlarının karşı apartmanda yaşadığını öğrendi. Yıllar sonra gerçekleşen buluşma, duygu dolu anlara sahne oldu.

17 YIL BOYUNCA KIZLARINI ARADILAR
Çin'in Guizhou eyaletinde sıra dışı bir olay yaşandı. 2 Ağustos 1999 tarihinde yerel bir pazara giden çiftin 3 yaşındaki kızları bir anda kayboldu. O tarihten sonra kızlarına bir daha bulamayan aile, her yolu denese de başarılı olamadı.

Çin'de bir aile, 17 yıldır aradıkları kızlarını karşı apartmanda buldu

KAYIP KIZLARI KARŞI APARTMANDA ÇIKTI
17 yıl sonra çiftin büyük kızı, kayıp kız kardeşini bulmak için akraba bulma platformuna başvurdu. Kısa süre sonra kadının bilgileri kayıp kız kardeşinin bilgileriyle eşleşti. Kayıp kızın yıllarca, karşı apartmandaki binada kendisini evlatlık edinen ailesiyle yaşadığı ortaya çıktı. Yapılan DNA testiyle de sonuç doğrulandı.

YILLAR SONRA DUYGULU KAVUŞMA
Yetkililer daha sonra iki taraf arasında bir buluşma düzenledi. Kızından 17 yıl boyunca ayrı kalan anne, gözyaşlarına boğuldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.