BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

MSB duyurdu! 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 470 binden fazlası İdlib’e olmak üzere toplamda 1 milyondan fazla Suriyeli’nin evlerine ve topraklarına döndükleri duyuruldu. 

06 Temmuz 2023
MSB duyurdu! 1 milyondan fazla Suriyeli ülkesine döndü!

"ÇALIŞMALAR KOORDİNELİ YÜRÜTÜLÜYOR"
Milli Savunma Bakanlığı tarafında Suriyeli mültecilerle ilgili şu açıklama yapıldı; Suriye’de hayatın normalleşmesine yönelik insani yardım ve altyapıyı destekleme faaliyetlerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile koordineli yürütülüyor.

1 MİLYONDAN FAZLA SURİYELİ DÖNDÜ 
 Faaliyetlerimiz sonucunda 470 binden fazlası İdlib’e olmak üzere 1 milyondan fazla Suriyeli evlerine ve topraklarına gönüllü, güvenli ve saygın bir şekilde dönmüştür. Suriye’de istikrarın bir an önce sağlanması, Suriyelilerin emniyetli bir ortama geri dönüşleri ve normalleşmenin sağlanmasına yönelik çalışmalara da devam edilmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.