BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ açıldı.

 

30 Mart 2023
Seydişehir İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ açıldı.

Sağlıklı Hayat Merkezi; sağlığa yönelik risklerden birey ve toplumu korumak, sağlıklı hayat tarzını teşvik etmek, birinci basamak sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve bu hizmetlere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla kurulan çok amaçlı yapılardır. Bu vesileyle İlçe Sağlık Müdürlüğümüzde Sağlıklı Hayat Merkezi ( SHM ) açılmış olup bünyesinde Diyetisyen, Psikolog ,Gebe Eğitim Sınıfı , Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM ), Okul Sağlığı , Kadın Üreme ve Sağlığı Danışmanlığı birimlerini barındırmakta ve ücretsiz hizmet verilmektedir.


*GEBE EĞİTİM SINIFI*
Gebelik, aileye yeni bir üye katılımının beklentisi ve heyecanıyla yaşanan önemli bir süreçtir. Her kadının “Gebelik, Doğum Öncesi, Doğum, Doğum Sonrası, Üreme Sağlığı, Lohusalık, Yenidoğan bakımı “gibi konularda yeterli eğitim ve bilgi alma hakkı vardır. Amacımız anne adayının ve ailesinin bu süreci en güzel şekilde geçirebilmelerine yardımcı olmak, ağrı yönetimlerini öğrenerek rahat, korkusuz ve bilinçli bir doğum eylemi geçirmelerini sağlamak, eşler arasında güçlü ve verimli bir iş birliği oluşturmaktır .Doğuma Hazırlık Kursunda ; kadınların gebelik, doğum ve lohusalık dönemlerini rahat ve sağlıklı bir şekilde geçirmesi için gerekli olan bilgiler verilir. Doğum, emzirme, bebek bakımı gibi temel konularda hem teorik hem de özel olarak düzenlenmiş sınıfta fiziki eğitim verilmektedir. Aynı zamanda hamile pilatesi ve nefes egzersizleri eğitimleri merkezimizde bulunan spor salonunda eğitmen eşliğinde hizmet vermektedir.
Bebeğiniz ve kendiniz adına yapacağınız en güzel yatırım için gebe okulumuzda buluşalım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.