BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapılması bir Başka bahara kaldı. ÖZELHABER

Seydişehir’e kurulması planlanan ağız ve diş sağlığı merkezinin yatırım programından çıkartıldığı öğrenildi. 

22 Nisan 2024
Seydişehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  yapılması   bir Başka bahara  kaldı.  ÖZELHABER

Geçtiğimiz yıl Seydişehir ve Beyşehir ilçelerine 20 ünit kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacağı müjdelenmişti. 31 Mart yerel seçimleri öncesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yatırım programına her iki ilçenin de alınmasını istediği açıklanırken, alınan bilgilere göre Seydişehir’e yapılacak 20 ünit kapasiteli ağız ve diş sağlığı merkezinin yatırım programından çıkartıldığı öğrenildi.

NEDEN İPTAL EDİLDİ?
Öte yandan 31 Mart yerel seçimlerinde Seydişehir’in CHP’ye geçmesi ve Beyşehir ilçesinin ise Ak Parti’de kalmasının bu kararda etkili olduğu konuşuluyor.
Seydişehirli vatandaşlar, “Alınan bu kararla Seydişehir’e cezamı veriliyor. Bakan Koca’nın talimatına rağmen neden yatırım programından çıkartılıyor anlamak mümkün değil” derken, konuyla ilgili Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’dan bir açıklama beklediklerini kaydettiler.

İLGİLİ HABER
SEYDİŞEHİRE AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ KURULUYOR 
SEYDİŞEHİRE 20 ÜNİT KAPASİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ KURULUYOR 
06 Nisan 2023 İlçe Sağlık Müdürü Mustafa Özer "Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda Seydişehir İlçesine 20 ünit kapasiteli müstakil ağız ve diş sağlığı merkezi açılması Sağlık Bakanlığımızca uygun görülmüştür. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Konya İl Sağlık Müdürlüğünün talebi Sağlık Bakanlığı tarafından uygun görüldü. Bahsi geçen talep yazısının 27.03.2023 tarihinde bakanlık tarafından onaylandığını söyleyen yetkililer bu konuda merkezin açılacağı binanın hazır olduğunu ilave veya ek bir bina ihtiyacının olmadığını, bu sebeple kısa sürede merkezi hizmete açabileceklerini belirterek hayırlı olmasını temenni ettiler."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.