banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya'da Etiket ve Promosyon Ürünlerinde Doğru Adres

Konya'da Etiket ve Promosyon Ürünlerinde Doğru Adres 

06 Ocak 2023
Konya'da Etiket ve Promosyon Ürünlerinde Doğru Adres

Etiket baskı hizmeti Konya’da MyPromet Etiket ve Promosyon firmasında yaptırılır. Firmamızın uzun zamandır Konya’da güvenle hizmet verdiğini ve tüm işlerinin kaliteli olduğunu bilenler tüm etiket ve promosyon ürünlerini MyPromet firmamıza getirirler. Biz MyPromet Etiket ve Promosyon firması olarak;

 

l Damla Etiket

l Lexan Etiket

l İmalat Etiketleri

l Vinly Etiket Hizmetleri

l Sticker Baskı

l Vinil Baskı

l İş Elbisesi Baskısı

l Tişört Baskısı

l Logo Etiket Baskısı

l Şapka Baskısı

l Kumaş Etiket Baskısı yapmaktayız.

Bunların yanı sıra promosyon ürünleri üretimi de yapmaktayız. Bu ürünler arasında en çok imal ettiğimiz ve en çok tercih edilenler promosyon çakmak ve promosyon kalemlerdir. Bu tarz promosyon ürünleri üretimi için bizlere başvuru yapabilirsiniz. Başvuru ve bilgi için internet sitemiz en alttaki linkte bulunmaktadır. Ürettiğimiz ürünleri ve etiket baskı hizmetini Konya’yla sınırlı kalmayarak tüm Türkiye için üretmekteyiz. Dijital baskı ve promosyon ürünleri için linkteki iletişim bölümünden bizimle iletişim sağlayabilirsiniz.

 

Etiket Baskı Nedir ve Ne Amaçla Kullanılır?

 

İşletmeler çeşitli ticari faaliyetleri yürütürken tanıtım araçlarına ihtiyaç duyarlar. Birçok ürün ve hizmet bu amaçla kullanılabilir, bu tür reklam ve promosyon ürün malzemeleri arasında en çok etiketler yer alır. Basılı maddelere ait etiketler, düşük maliyeti nedeniyle tanıtım aracı olarak tercih edilmekte ve müşterilerinin her zaman yanında olmak isteyen firmalar için etkili bir araçtır. Baskı aşamasında birden fazla yöntem ve teknik kullanılabilir ve her etiket farklı bir amaca hizmet edebilir. Malzemesine göre farklı alanlarda kullanılan bu malzemeler, firma kimliğini temsil etmekte ve müşteriler ile firma arasında bağ kurmaktadır. Etiket basımının bir şirketin itibarına olumlu yanları olduğu kadar faydalı yanları da vardır. Bu sayede müşteri ürün hakkında bir fikir sahibi olur ancak etiket sayesinde ürünün nasıl kullanılacağına dair bilgilere de başvurabilir. Bu yüzden etiket baskı işi önemli bir tanıtı ve reklam aracıdır.

 

Etiket baskı,ürünler hakkında çok çeşitli bilgilere erişim sağlar. Ayrıca firma iletişim bilgileri de etiket baskısında yer alabilir. Günümüzde işletmelerin yasal zorunluluklarından biri olan etiket kullanımı çeşitli sektörlerde kullanılan yöntemlerden biridir. Genel olarak etiketler kuşe kâğıttan yapılabilir ancak birçok malzemeden de istediğiniz şekilde ve ebatta etiketler yapılabilir. Bunlara metal veya cam malzemeler dâhildir, ancak plastik ürünler de etiketlere baskı için bir seçenektir.

 

Etiket, bir firmayı hedef kitlesi veya potansiyel müşterileri ile buluşturan, ürünün üstünde yer alan ya da herhangi bir bölgesinde yapışmış olarak verilen bir üründür. Reklam amaçlı da kullanılan bu tür basılı materyalleri tasarlarken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta vardır. Ürünün özelliklerine ve kullanılacağı yere uygun etiketler seçilir. Ürünle ilgili gerekli bilgiler etiket baskısında eksiksiz bir şekilde yer almalıdır. Etiket baskı bölümünde grafik tasarım öğelerinin doğru kullanımı çok önemlidir. Bu tarz baskılı ürünler firmanın önemini ve saygınlığını yansıtması yönünden çok önemlidir.

 

Etiketler, kullanıcılara ürün bilgilerini sağlayan, kullanım bilgilerini içeren ve aynı zamanda kurumsal tanıtım özelliği de bulunan basılı malzemelerdir. Etiket çeşitleri arasında; maskeleme etiketleri, kendinden yapışkanlı etiketler, şeffaf ve içi yapışkanlı etiketler gibi pek çok ürün bulunmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.