BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

En Şık Tesettür Ceket ve Tesettür Gömlek Kombinleri

En Şık Tesettür Ceket ve Tesettür Gömlek Kombinleri 

26 Aralık 2022
En Şık Tesettür Ceket ve Tesettür Gömlek Kombinleri

Tesettür giyim modası her geçen gün büyük bir ivme kat ederek pek çok alanda adından sıklıkla söz ettirmektedir. Klasik, spor ve salaş kombinler içerisindeki kombinasyonların artması ise tesettürlü kadınların seçeneklerini çoğaltmaktadır. Artık tesettürlü kadınlar kendilerine yüklenmiş olan ciddi ve ağır giyinme sorumluluğundan uzaklaşıp sadece beğendikleri parçaları birleştirmektedirler. Bu noktada ürün skalasının genişlemesi de oldukça önemli bir etken olarak göze çarpmaktadır. Tesettür Gömlek ile oluşturulan sayısız tarz, sayısız kombinler mevcuttur.

            Tesettür Ceket Modelleri: Tesettürlü kadınlar ceket modellerini birçok yerde kullanmaktadır. Genel itibariyle bel hizasında olan ceketler, vücuda uygunluk noktasında bir ölçü tutturulduktan sonra hava durumuna göre hem tişörtlerle hem kazaklarla hem de gömleklerle rahatlıkla giyilebilirler. Burada dikkat edilmesi gereken esas noktalar; ceketin dokusu ve desenidir. Özellikle kot ceketler fazlasıyla kullanışlı ve kurtarıcı niteliktedirler. Hemen hemen bütün spor kombinlerin üzerini süsleyebilirler. Daha ağır ortamlarda tercih edilen blazer ceketler ise genellikle önü kapalı bir şekilde kullanılırlar ve altlarına bilekte biten kumaş pantolonlar ile stilettolar eklenir. Bunun yanı sıra bel hizasından daha aşağı doğru uzanan kruvaze ceketlerin skinny pantolonlar ile bütünleştiği kombinler de kadınlara son derece şık ve özgüvenli bir hava katmaktadır.

            Ceketlerin yaka kısmı, tesettürlü kadınlar için dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husustur. Başörtüsüyle birleştiğinde sorun yaratmayacak yaka modellerini seçmek en mantıklısı olacaktır. Keza bu durum rahat edebilme açısından oldukça mühimdir.

            Tesettür Gömlek Modelleri: Tesettürlü kadınların çoğunlukla bol ve uzun gömlekler tercih ettiklerini görmekteyiz. Fakat etek veya pantolonların içine sokulan kısa ve fit gömlekler de sık sık kullanılmaktadır. Ayrıca spor şıklığın vazgeçilmez parçalarından biri olan oduncu gömleklere baktığımızda genel olarak kot pantolonlar ve düz spor ayakkabılarla yapılan kombinlerle karşılaşmaktayız. Burada renk uyumu çerçevesinde siyah kot pantolonlar, yüksek bel bağcıklı salaş pantolonlar veya taytlar da giyilebilmektedir. Bebe yaka gömlekler ve belden oturtmalı gömlekler ise daha çok klasik bir tarz benimseyen tesettürlü kadınlar tarafından benimsenmektedir.

            Tesettür Gömlek ve Tesettür Ceket Kombinleri:Burada en çok irdelenmesi gereken nokta, Tesettür Ceket ve gömleğin ölçülerinin birbiriyle uyumlu olmasıdır. Örneğin oversize bir gömleğin fit bir ceketle kombinlenmesi mümkün olmayacaktır. Aynı zamanda oversize bir gömleğin aşırı bol bir ceketle birleştirilmesi de hoş görünmeyecektir. Bu sebeple gidilecek yere göre tarz belirlendikten sonra mutlaka boyut olarak birbirine her anlamda uyan parçalar seçilmelidir.

            Blazer vizon rengi bir ceketin altına giyilen kırık beyaz bir fit gömlek, kırık beyaz bir pantolon ve yine kırık beyaz bir stiletto ile oldukça şık bir kombin yapılabilir. Mavi bir kruvaze ceket ise kar beyaz bir fit gömlek ve siyah deri bir skinny pantolon ile kombinlenerek özgüvenli bir duruşun ilk aşamasını oluşturabilir.

            En iyi tesettür giyim markalarından birisi olan Zülays, tesettürlü kadınların talepleri doğrultusunda modaya uygunluk kıstasından ayrılmamayı kendine görev edinmektedir. Alışveriş yapmadan önce mutlaka sitemizi ziyaret ediniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.