BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kojenerasyon Avantajları ile Siz de Tanışın

Kojenerasyon Avantajları ile Siz de Tanışın 

22 Aralık 2022
Kojenerasyon Avantajları ile Siz de Tanışın

Kojenerasyon sistemi, son zamanlarda sık sık araştırılan konular arasında yer alır. Bu sistem, elektrik ve ısı enerjisinin eş zamanlı biçimde üretilmesini sağlar. Sistem, elektrik tüketimi sırasında ortaya çıkan enerjinin yeniden kazandırılmasına olanak tanır. Bu noktada da tasarruf oluşur. Son dönemlerde yoğun talep alan kojenerasyon sistemi, genellikle ticari üretim noktasında tercih edilir. Özellikle sanayi bölgelerinde aktif biçimde kullanılır.

Endüstriyel tesislerde maliyet noktasında avantaj elde etmek her zaman önem taşır. Kojenerasyon sistemi ise bu noktada firmalara maliyet açısından avantaj edinme olanağı tanır. Kojenerasyon sistemi ile hem ısıtma hem de soğutma ihtiyaçları aynı anda karşılanabilir. Bu sayede enerjiden yüksek oranda tasarruf kazanılır.

TeksanKojenerasyon Sistemi ile Tasarruf İmkânı

Teksan, büyük bir titizlikle yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile teknolojinin getirdiği yeniliklerden en iyi şekilde faydalanır. Aynı zamanda sektörde mevcut ihtiyaçları da analiz edip buna yönelik çözümler sunar. Tüm bunların yanı sıra çevre dostu hizmetleri ile de Teksan firması sıklıkla adından söz ettirir. Kojenerasyon sistemi ile de memnuniyet kazanır.

Teksan firma kalitesi kapsamında biyogaz ve doğalgaz tabanlı olarak kojenerasyon aynı zamanda trijenerasyon sistemi ile enerji verimliliği elde edilir. Kojenerasyon, personelin müdahale etmesine gerek duymayan bir sistemdir. Kojenerasyon sistemine dair kapsamlı bir şekilde bilgi almak adına https://www.teksan.com/tr/kojenerasyon/ sayfasına göz atabilirsiniz. Kojenerasyon ile elde edeceğiniz faydaları ve çözümleri için Teksan uzmanlarını da arayabilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.