BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRLİ ÖZEL ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ

Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde Sıfır Atık temalı kursumuzun kursiyerleri 3 Aralık Dünya Engelliler gününde doyasıya eğlendiler. 

06 Aralık 2022
SEYDİŞEHİRLİ ÖZEL ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ

3 Aralık Cumartesi Seydişehir Belediyesi düğün salonunda yapılan etkinliğe Seydişehir Kaymakamı Deniz PİŞKİN, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet TUTAL, Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR, Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Seydişehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet BORAZAN, Yıllardır özel öğrencilerimizi topluma kazandırmak ve kursiyerlerimizi üreten, dört duvar arasından çıkarıp kendilerini değerli hissettiren bir kursu sürdürmekteyiz. Bu kursumuza devam eden öğrenci sayısını bu yıl taşıma kapsamına alarak 25 e çıkardık. Kursiyerlerimiz servis aracımızla ve Rehber personel eşliğinde kursumuza taşınmaktadır. Yemekleri Seydişehir Belediyemizce karşılanmaktadır. Öğretmenimiz Derya DOĞAN ve Rehber Personelimizin yoğun gayret ve çabalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

 Belediye ve çeşitli esnaflarımızın sponsorluğunda Belediye Düğün Salonunda 3 aralık gününe uygun bir şekilde özel kursiyerler ve aileleri doyasıya eğlendiler.

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ SEYDİŞEHİR'DE KUTLANDI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.