banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Seydişehir'de Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Özel Eğitim İş Uygulama Okulunda hazırlanan programla kutlandı. 

03 Aralık 2022
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Seydişehir'de Kutlandı

 Şaban Cengiz  Kültür Merkezinde Özel eğitim uygulama okulu tarafından hazırlanan proğrama  Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı, İlçe Jandarma Komutanı Yahya Koca  İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar,  İlçe Müftüsü Adem Bebek,siyasi parti Başkanları, sivil toplum örgütleri  temsilcileri, öğrenci velileri ve eğitim gören öğrenciler katıldı. 


Özel eğitim uygulama Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için okulun öğretmen ve öğrencilerinin hazırladıkları halk müziği, dans, çeşitli gösteriler şiirler okunması izleyiciler tarafından beğenildi.


Kaymakam Pişkin program sonrası konuşmasında; "Programın düzenlenmesinde emeği olan okul idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.


banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147