banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Armani Farkı

 

31 Ekim 2022
Armani Farkı

Moda denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan Armani, Giorgio Armani tarafından 1980li yılların başında kurulmuştur. Markanın ürettiği pek çok ürün vardır ve bu ürünlerden biri de saatlerdir. Armani, saat markaları arasında en sevilen ve en çok tercih edilen markalardan biridir. Üst düzey kalitesi ve hoş dizaynı ile kullanıcılar tarafından her zaman olumlu karşılanmaktadır.

Modaya yön veren ve çok önemli olan bu markanın moda endüstrisinin en tepelerinde yer aldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Markanın tüm tasarımları Giorgio Armani tarafından hazırlanmakta ve müşterilerine sunulmaktadır. Ronaldo, David ve Victoria Backham, Megan Fox, Rihanna gibi dünyaca ünlü isimler Armanireklam çekimlerinde boy göstermiştir. Çalışılan ünlü isimler bile markanın prestiji hakkında çıkarım yapmamıza olanak tanımaktadır.

Türkiye’de Emporio Armani Saatleri Nereden Alınır

Emporio Armani saat markasının Türkiye’de ki dağıtıcısı Saat ve Saat firmasıdır. Online veyahut AVM’deki perakende mağazalarından dilediğiniz modeldeki saate sahip olabilirsiniz. Ayrıca birçok alışveriş sitesi üzerinden de markaya ait ürünlere ulaşabilirsiniz. Armani saat modelleri için https://www.saatvesaat.com.tr/marka/emporio-armani adresine göz gezdirebilirsiniz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.