BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de yağmur ara verdi, sıcaklıklar yükseliyor.

Konya'ya yağmur ara verdi, sıcaklıklar biraz da olsa yükseliyor. Pazar ve Salı günlerinde Konya merkez dahil bazı ilçelerde pus uyarısı yapıldı. 

25 Ekim 2022
Seydişehir'de yağmur ara verdi, sıcaklıklar yükseliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son verilere göre Konya'ya yağmur ara verdi. Özellikle 28 ilçesinde pus uyarısı yapıldı. Pazar ve Salı günlerinde pus hakim olacağı bildirildi.
Sıcaklıklar 15 dereceden 20 dereceye kadar yükselecek. Özellikle Pazar günü  Seydişehirde  -2 dereceyi bularak  tüm sebzelerin üşümesine  neden  olan soğuk   havanın , ardından 18 dereceye kadar yükselecek.
Yurt genelindeyse Haftalık Hava Tahmini (23 - 29 Ekim 2022) olmak üzere Hava sıcaklıklarının artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında, batı kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.