BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PROFESYONEL TİYATRO PERFORMANSI

ŞEHİT MUHSİN KİREMİTÇİ FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PROFESYONEL TİYATRO PERFORMANSI 

18 Mayıs 2022
FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN PROFESYONEL TİYATRO PERFORMANSI

17 Mayıs 2022 Salı gecesi Şaban Cengiz Kültür Merkezinde yapımcılığını Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Okul Müdürü Adıgüzel Teke’nin; yönetmenliğini Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Elif Çınar’ın yaptığı Fransız Yazar Moliere’in Cimri adlı oyunu sahnelendi.  Eserin başkahramanı Harpagon’u, Şehit Muhsin Kiremiçi Fen Lisesi 11/D sınıfı öğrencisi Yasin Tartanoğlu; zihinlerden ve gönüllerden silinmeyecek muhteşem bir performansla canlandırdı. Oyunda görev alan diğer oyuncular da şahane performanslarıyla göz doldurdular.

Şehit Muhsin Kiremitçi Fen Lisesi Tiyatro Topluluğu, Seydişehir halkına, kelimenin tam manasıyla muhteşem bir tiyatro şöleni yaşattılar.

Okul Müdürü Adıgüzel Teke; Sayın Kaymakamımız Deniz Pişkin’e, katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tutal’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’a, büyük bir emek harcayarak bu muhteşem gösterinin mimarı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Elif ÇINAR’a ve tiyatro ekibine, okul personelimize ve bir tiyatro gösterisi nasıl seyredilir dersi veren çok değerli seyircimize çok teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.