BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

CHP Seydişehir İlçe Başkan'lığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Seydişehir İlçe Başkan'lığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

18 Mayıs 2022
CHP Seydişehir İlçe Başkan'lığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Mesajı yayımladı.

Yüce Türk Milletinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz. Bu yürüyüş bir Gemi ile Başladı Çağdaş, Aydınlık Türkiyenin Kuruluşu ile bitti. 



İlçe Başkanı Orhan ÖZEL şu mesajları verdi,  

Cumhuriyet’e ve ulusal bağımsızlığa giden yolun başlangıcı, ulusal kurtuluş mücadelemizin ilk adımı olan;  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlere armağan edilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103.yıl dönümünü; bugünün egemenlerini olumsuz yaklaşımlarına rağmen; Atatürk Türkiye’sinin neferleri olarak, gönüllerimizde bir o kadar gururla ve eksilmeyen bir coşkuyla Atamızı anıp, bayramımızı  kutluyoruz. 

19 Mayıs 1919 Bağımsızlık, Özgürlük, eşit yurttaşlık ve aydınlık yarınlar için yakılan mücadele ateşinin günüdür.  

19 Mayıs, kalbi bağımsızlık, demokrasi ve özgürlük hasretiyle atan Türk gençliğinin Cumhuriyeti ve devrimleri ilelebet koruma vazifesini üstlendiği tarihi bir gündür.  

19 Mayıs, tutsak bir milletin bağımsızlığa yürüdüğü gündür.
19 Mayıs 1919 Makus talihimizin döndüğü, tarihin yeniden yazıldığı,  düşman güçlerin yıkıldığı, Türk Milletinin tarih sahnesine çıkıp, yeniden şahlandığı gündür. Bu tarihten itibaren ulusumuza  yönelen düşmanlıklar yıkılmaya mahkum olmuştur. Bu olgu ile; Atatürk’ün büyük mirasına sahip, Türk Gençliği, Cumhuriyetimizi sonsuza kadar taşıyıp, ülkemizi, akıl be bilimin ışığında daha da ileriye götürecek yetenek ve güce sahiptir.  

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsızlık ve vatan uğruna toprağa düşen Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve Rahmetle anıyoruz. Ruhları Şad, Mekanları cennet olsun.  

   

                                                                                                                                 Orhan ÖZEL  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.