BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yalıhüyük İlkokulunda BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ Etkinliği

Yalıhüyük İlkokulunda BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ DEĞERLERİMİZ Etkinliği 

28 Nisan 2022
Yalıhüyük İlkokulunda  BİR DEĞER  BİN DOKUNUŞ  Etkinliği

"BİR DEĞER BİN DOKUNUŞ" eTwinning projesi ile Yalıhüyük ilçesi Yalıhüyük İlkokulu1/A sınıfı öğretmeni Fatma KEÇER ve farklı şehirlerden ve ülkelerden de katılan öğrenci ve öğretmenler ile "DEĞERLERİMİZ" üzerine etkinlikler gerçekleştirdiler.


        Konya'dan Esra ÖKSÜZ, Ağrı'dan Yusuf ÇELİK ve İbrahim Halil ALTUN, Şırnak'tan Büşra POLAT ve Cennet ÖZDEMİR, Kayseri'den Hakan KOÇER, Tokat'tan Cansu MARAŞLI, Almanya'dan Ümit SÖĞÜT, Fransa'dan Cengiz ÇELİK öğretmenleri ve öğrencilerinin işbirliği ile projeye can verdiler.
      "YARDIMSEVERLİK" değerimiz kapsamında "Bir Kap Sevgi" diyerek sokak hayvanlarını beslediler.

 Son olarak "ADALET"degerimiz kapsamında "Rollerimizi Canlandırarak Adaleti Tanitiyoruz"adlı tiyatral çalışma ile video kaydıyla sergilediler.
Proje sonucunda çok verimli geçtiğini dile getiren Keçer eTwininng ailesinin bir parçası olmaktan gurur duydukalarını söyledi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.