banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİ VE VELİLERİNİN ANITKABİR VE TUSAŞ’A İLK GEZİLERİ

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrenci ve velileri ilk defa Anıtkabir ve TUŞAŞ’ı ziyaret ettiler. 

22 Aralık 2021
SEYDİŞEHİR ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ÖĞRENCİ VE VELİLERİNİN ANITKABİR VE TUSAŞ’A İLK GEZİLERİ

 

Konya/Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda, "U" sesi yazma ve okuma ders etkinliklerinde öğrencilerin “U” sesini daha kolay öğrenmelerini sağlamak için uçak, uçma kavram ve sembolleri sıkça kullanılmıştır.  Uçaklar ve uçma üzerine öğrencilerin yoğun ilgisi üzerine, “Hayallerini Resimle Anlat” kültürel ve sosyal etkinlik gezisi ile özel öğrenciler ve velileri için Okul Müdür Cafer AKIN, Özel Eğitim Öğretmenleri Yücel Aslan ve Hatice ENGİNAR Rehberliğinde Ankara/TUŞAŞ gezisi düzenlendi.

TUSAŞ Genel Müdürü Sayın Temel Kotil’in daveti üzerine yapılan gezide, özel öğrenciler ve veliler ATAK Helipkopteri, Türk İnsansız Hava Aracı “ANKA”nın montaj ve üretimine tanık oldular. Milli Muharip Uçak (MMU)’ın modelini gören öğrenciler heyecanlarını gizleyemediler.

Ankara Gezisi’nde ilk defa Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün huzuruna çıkan öğrenci ve velilerin mutluluğu yüzlerine yansıdı. 22.23. ve 24 dönem Konya Milletvekili , önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Harun TÜFEKÇİ de okul öğretmen, öğrenci ve velileri makamında karşıladı. Sonrasında TBMM ziyaretinde Antalya Milletvekili İbrahim AYDIN’ın misafiri oldular. Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Mehmet Nezir GÜL, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Okul Müdürü Cafer AKIN, öğretmen ve veliler, TUSAŞ Genel Müdürü Sayın Temel KOTİL’e, Sayın Harun TÜFEKÇİ’ye, Antalya Milletvekili İbrahim AYDIN’a, Sayın Mehmet Nezir GÜL’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.