BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NCE TRAKTÖR RÖMORKLARINA REFLEKTÖR TAKILDI

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NCE TRAKTÖR RÖMORKLARINA REFLEKTÖR TAKILDI 

21 Aralık 2021
KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NCE TRAKTÖR RÖMORKLARINA REFLEKTÖR TAKILDI

Konya Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü olası kazaların önüne geçebilmek ve can kayıplarını en aza indirebilmek için kamyon, traktör, römork ve iş makinelerine reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

Konya’nın Karatay İlçesi Yarma Mahallesinde traktör, römork, iş makinesi ve kamyon kullanımının yoğun olması ve kazalarının önlenebilir kaza statüsünde olması amacıyla etkinlik düzenlendi. Araçlara reflektör takarak kazaların ve bu kazalarda meydana gelen ölüm ve yaralanmaların önlenebileceğini sürücülere anlatmak için Konya İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, sürücülere reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

GÖRÜNÜR OLMAK KAZALARIN ÖNÜNE GEÇER!

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın iş birliği ile Karatay İlçesi Yarma Mahallesinde seyyar muayene istasyonu kurularak tarım araçları muayene edildi. Muayene sonrasında Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri sürücülere reflektör dağıtarak reflektör kullanımının önemi hakkında bilgiler verdi. 

Yarma ve çevre mahallelerden araç muayenesi için gelen vatandaşlar reflektör dağıtımı ve bilgilendirme faaliyetlerini görünce çok memnun olduklarını ve tüm emniyet çalışanlarına teşekkür ettiklerini ifade etti.

“BU TÜR FAALİYETLER DEVAM EDECEK”

Emniyet yetkilileri, bu tür faaliyetlerin kaza ve can kaybını azaltmada büyük önem taşıdığını, bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.