banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİ DOĞA VE HAYVANLARA KARŞI İŞLENEN SUÇLARDA TEYAKKUZDA

 

30 Ekim 2021
KONYA POLİSİ DOĞA VE HAYVANLARA KARŞI İŞLENEN SUÇLARDA TEYAKKUZDA

Doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçlarla ilgili çalışmalarına her geçen gün hız veren Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, bir iş yerine yapılan operasyonda beslenmesi yasak olan hayvanlar kapsamında olan 2 adet maymuna el koydu.

İçişleri Bakanlığı tarafından çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önlenmesi amacıyla başlatılan uygulama kapsamında oluşturulan ve Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine ortaklaşa yapılan çalışmalarla bir iş yerine operasyon düzenledi. 

İŞ YERİNDEN 2 MAYMUN ÇIKTI

Arama yapılan işyerinde beslenmesi yasak hayvanlar kapsamında olan ve CITES ( Nesli Tehlike Altındaki Türlerin Ticaretine İlişkin Sözleşme) kapsamında olan 2 adet maymun ele geçirilerek el konuldu. 

İş yerinde maymunları beslediği tespit edilen 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.