banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ELİNDE TELSİZLE VATANDAŞLARI GASP EDEN ŞAHSIN ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITTI, PARALARINI GASP ETTİ 

28 Ekim 2021
ELİNDE TELSİZLE VATANDAŞLARI GASP EDEN ŞAHSIN ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

Konya’da bir şahıs kendisini polis olarak tanıtarak 2 kişiyi gasp etti. Gasp edilen kişilerin şikayetçi olması üzerinde bölge de detaylı çalışma başlatan polis ekipleri dolandırıcıyı kıskıvrak yakaladı.

Olay İhsaniye Mahallesi Karamanoğlu Mehmet Bey Sokakta gerçekleşti. 1 şahıs kendisini polis olarak tanıtarak 2 kişinin 350 lirasını gasp etti. Olayın üzerine Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine Bağlı ekipler harekete geçti.

ELİNDE TELSİZLE VATANDAŞLARI GASP EDEN ŞAHSIN ÜZERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Alınan eşkâl doğrultusunda olayın gerçekleştiği adreste detaylı çalışmalar yapan polis ekipleri, şüpheliyi bir süre yaşanan kovalamacanın ardından kıskıvrak yakaladı. Yakalanan Ö. Ö. İsimli şahsın üzerinde yapılan aramada bir adet telsiz, bir adet metal kelepçe, bir adet bıçak ve üç parça halinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğince yapılan işlemlerin tamamlanmasının ardından şahıs adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.