BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sahte doçent tutuklandı

Sahte doçent tutuklandı 

28 Ekim 2021
Sahte doçent tutuklandı

Sahte doçente kelepçe. Bir dönem CHP ile birlikte çalışan ve Aksaray Üniversitesi'ne ataması yapıldıktan sonra doçentlik belgesinin sahte olduğu anlaşılan öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin cezaevine gönderildi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğretim üyesi Zehra Zulal Atalay Laçin, doçentlik belgesi sahte olduğu iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 'dolandırıcılık' ve 'evrakta sahtecilik' suçlarından gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları reddederek "Hepsi iftira. Suçsuzum ve aklanacağım" diyen Laçin, tutuklandı.


ASÜ Rektörlüğü, 22 Ekim'de İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi'ne atamasını iptal ettiği Laçin hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.


Şüphelinin daha önce de CHP'de Dış İlişkiler Uzmanı olarak görev aldığı ve '2011-2012 Sosyalist Enternasyonal' toplantılarına CHP heyetleriyle katıldığı ortaya çıkmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.