banner164

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Piyade Onbaşı Recep Çetin son yolculuğuna uğurlandı

Seydişehirli Piyade Onbaşı Recep Çetin Çarşamba günü Gülhane Askeri hastanesinde hayatını kaybetmişti.. Piyade Onbaşı Recep Çetin bugün memleketi Konya’nın Seydişehir ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. 

10 Mayıs 2024
Seydişehirli Piyade Onbaşı Recep Çetin son yolculuğuna uğurlandı

Piyade Onbaşı Recep Çetin naaşı  memleketi Konya’nın Seydişehir  İlçesine getirildi.  kılınan cenaze namazına askeri erkan ve ilçe protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Recep Çetin 7 Mart 2024 tarihinde Seydişehir’den Sivas 5 piyade eğitim Tugay komutanlığı emrinde   sevk olmuş  buradaki  eğitimini tamamlayarak  2 Nisan'da Iğdır Aralık 5 Hudut Tugay Komutanlığı’na  katılmıştı.

Nisan ayında 5 Hudut Tugay Komutanlığı’na katılmasına müteakiben akciğer rahatsızlığı sebebiyle önce birlik Revirine daha sonra Iğdır devlet Hastanesi'ne kaldırılmış yapılan teknik ve tedaviden sonra Ankara Gülhane eğitim ve araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ankara Gülhane eğitim ve araştırma Hastanesi'nde 8 Mayıs 24 tarihinde zatürreeye bağlı akciğer yetmezliği nedeniyle vefat etmişti.

Piyade Onbaşı  Recep Çetin cenazesi   Cuma Namazına Seydişehir  Seyyidharun Veli Camisin kılınan cenaze namazı sonrası Seydişehir Kızılcalar Mahallesi mezarlığına defnedildi.

Seydişehir Müftüsü Adem Bebek tarafından  kıldırılan  Cenaze Namazına Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal , Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu  Seydişehir Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Osman Nuri ÖZ  ,İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Gökhan Arıkan,  Piyade Onbaşı  Recep Çetin  ailesi sivil toplum kuruluşu başkanları,   vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.